Rémy’s poppen op bezoek bij de Speelfabriek

Tante T en Rémy met zijn poppen in De Baerne (foto Ruben Gouman)
Tante T en Rémy met zijn poppen in De Baerne (foto Ruben Gouman)

Rémy en zijn poppen kwamen op visite bij de Speelfabriek op 22 januari in de Baerne. Omdat het de voorleesdagen waren, had hij een heel bijzonder boek meegenomen. Het stond vol rare tekens. Gelukkig lukte het Hans Cok om het boek voor te lezen met de piano!

Samen met het publiek speelde Tante T en Rémy een geïmproviseerde voorstelling. Zo werden er liedjes gezongen over Bach en Prinsesje Ketel, die stout was. En werd er een verhaal uitgespeeld over een kip die een ei kreeg. Dit allemaal naar aanleiding van de voorleesboeken die de kinderen hadden meegenomen.

Vier keer per jaar biedt CultuurLocaal een Speelfabriek voorstelling aan in De Baerne voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Ook deze keer was het weer een volle bak. De volgende voorstelling is op 18 maart, dan komt de Toffe Tekenaar op visite. Dat is tevens de laatste voorstelling van dit seizoen.

Voor inlichtingen en reserveringen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven voor lessen kan via de website www.cultuurlocaal.nl.