Roparunradio op Exxact Barendrecht

Barendrechts dagblad

Aankomend Pinksterweekend start de 25e editie van de Roparun. Dan lopen en fietsen meer dan 350 teams vanuit Parijs en Hamburg in estafettevorm naar de Coolsingel in Rotterdam. Traditiegetrouw doet Roparunradio verslag van de Roparun. Dit jaar zal de glazen studio neerstrijken op het terrein van de Daniel den Hoed kliniek in Rotterdam. Al in 1993 werd gestart met uitzendingen rondom de run, die toen nog van Rotterdam naar Parijs liep.

Roparunradio zal ook dit jaar te horen en te zien zijn bij Exxact Barendrecht. De uitzending start op vrijdagavond om 19.00 uur, en duurt tot maandagavond 19.00 uur. Exxact Barendrecht zendt op zaterdagmiddag wel Sportcomplexx uit, waarin de verslagen van de voetbalclubs uit de regio te horen zijn. Roparunradio gaat uiteraard wel door.

Ook zijn de live beelden vanuit de glazen studio te zien via het televisiekanaal van Exxact Barendrecht bij Ziggo analoog kanaal 67+.

Exxact Barendrecht is via de radio te ontvangen op 106.4FM in Zuid-Holland zuid, exxact.nl en de gratis Exxact-app voor iPhone en Android. Voor meer informatie, kanalen en frequenties van Roparunradio kun je kijken op roparunradio.nl.