Schoenendoosactie voor Polen in Hart voor Barendrecht

Schoenendoosactie

Op dinsdag 20 november zijn Maria Dramountanis en Truus den Breejen te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht.

Zij zijn leden van de Polencommissie van de Immanuëlkerk Barendrecht, die samen met andere kerken uit de omgeving en enkele scholen voor de dertiende keer een schoenendoosactie voor Poolse kinderen en tieners in weeshuizen en arme gezinnen organiseert. De dozen worden gevuld met schoolspullen, klein speelgoed, toiletartikelen, snoep, warme kledingstukken en voorzien van een persoonlijk bericht. Begin december worden de ingezamelde schoenendozen vanuit Barendrecht rechtstreeks gebracht naar kerken in de Poolse steden Lódz, Piotrków Trybunalski, Torun, Turek en Znin. Voor de kerst ontvangen honderden Poolse kinderen een schoenendoos en worden hier blij mee gemaakt. Meer informatie verkrijgbaar via polencommissie@live.nl

 


Hart voor Barendrecht

Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het naluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie de website.