SGP-ChristenUnie bedankt ambtenaren met ‘Snelle Jelle’

Arjan Stolk

SGP-ChristenUnie Barendrecht heeft het thema ‘Goede dienstverlening aan de burger’ hoog op de agenda staan. Zo wil de SGP-ChristenUnie zowel ruimere openingstijden voor de afdeling Burgerzaken, als ook een goede en snelle afhandeling van aanvragen, klachten en opmerkingen van burgers en bedrijven.

Eén van de speerpunten van de SGP- ChristenUnie voor komende verkiezingen is: Tot uw dienst! Vanuit het gemeentehuis wordt in Barendrecht vorm gegeven aan een dienstbare overheid. De ambtenaren zetten zich dagelijks in voor de burgers en bezoekers van Barendrecht, zodat zij in een prettige gemeente kunnen wonen, werken en verblijven.

Om de ambtenaren te bedanken, bracht kandidaat-raadslid Arjan Stolk afgelopen vrijdag ‘Snelle Jelle’ koekrepen naar het gemeentehuis. Arjan Stolk licht toe: “Als SGP-ChristenUnie willen wij de ambtenaren bedanken die zich dagelijks inzetten voor onze mooie gemeente Barendrecht. Deze reep is een blijk van waardering voor al het werk wat zij de afgelopen jaren hebben gedaan. Mede dankzij hun inzet is het hier fijn wonen.”

De SGP-ChristenUnie wil dat de komende jaren nog meer wordt ingezet op een dienstbare en servicegerichte overheid. Een gemeentelijke overheid die naast de Barendrechters staat en met hen meedenkt. Aanvragen, klachten en opmerkingen zouden door de gemeentelijke organisatie nog beter en sneller moeten worden afgehandeld. Arjan Stolk geeft hierover aan: “De ‘Snelle Jelle’ koekrepen mogen ook gezien worden als stimulans voor de komende jaren om de burger nog beter en sneller van dienst te zijn.”

Een filmpje van Arjan Stolk over het bedanken van ambtenaren van de gemeente Barendrecht staat op de website van de SGP-ChristenUnie (https://sgpcubarendrecht.nl/).