Slotavond Rabo Clubsupportactie 2022 een succes

Rabo ClubSupport 2022 - Zaal
Rabo ClubSupport 2022 – Zaal

Op maandagavond 10 oktober 2022 was de ontknoping van de jaarlijkse Rabo Clubsupport actie. Met deze actie wil de Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden een deel van haar resultaat teruggeven aan de maatschappij. Zo vermelden zij op haar eigen website:

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden.

In de zaal zat een gemeleerd publiek van buurtverenigingen, muziek en theater verenigingen en organisaties die zich maatschappelijk inzetten. Het programma begon omstreeks 19.30 uur met onder andere een optreden van Stichting Theaterhuis Drechtstreden.  Muziekvereniging Excelsior Papendrecht werd nog even uitgelicht met haar campagnevideo.

Bekijk hier meer afbeeldingen van deze avond: