Smitshoek gehuldigd op gemeentehuis door burgemeester en wethouders

Na de spectaculaire promotie van de hoofdmacht van Smitshoek van afgelopen zaterdag zijn trainer Edwin de Koning en zijn spelers dinsdagavond door burgemeester Ronald Schneider en de wethouders Margot Stolk en Dirk Vermaat op het gemeentehuis ontvangen en gehuldigd. Het was zaterdag al een enorme ontlading om in en bij Achilles Veen de nacompetitie te winnen en zo te promoveren naar het 2e amateurniveau in Nederland. Aansluitend was er ook nog de ontvangst door de leden en supporters diezelfde avond.

En als toetje waren de burgemeester en wethouder ook direct enthousiast en zij nodigden de selectie uit om dinsdag op het gemeentehuis dit nog eens te vieren en hen te huldigen. Onder het toeziend van voorzitter Simon Kelder en de verdere betrokken staf- en bestuursleden werden er door de burgemeester de felicitaties vanuit de gemeente overgebracht.

Ronald Schneider noemde Smitshoek een unieke club en vond dat de spelers en trainers trots konden zijn op de club en op zichzelf. Ook wethouder Margo Stolk had lovende woorden voor de prestatie van Smitshoek. Als dank voor de ontvangst overhandigde Simon Kelder paraplu’s uit aan de leden van het college van B en W. Er komen voor de gemeente Barendrecht namelijk moeilijke financiële tijden aan. Symbolisch gaf Kelder een Smitshoek-paraplu voor het zware weer wat er nog aan komt.

Bron Barendrechts Dagblad

Gemeente Barendrecht
Smitshoek gehuldigd op gemeentehuis door burgemeester en wethouders