Smitshoek nog op zoek naar 35+ teams

Barendrechts dagblad

BARENDRECHT – Het gaat goed met de 35+ competitie bij Smitshoek. Afgelopen seizoen is een leuk en sportief seizoen geweest met naast de voetbalwedstrijden ook leuke activiteiten zoals een BBQ en een groot 7×7 toernooi. Aankomend seizoen is het streven om met minimaal 8 teams de strijd aan te gaan en is de voetbalvereniging dus nog op zoek naar nieuwe teams.

Veel voetballers stoppen met voetbal, omdat ze niet meer iedere zaterdag en zondag actief willen zijn. Daarnaast is het spelen tegen (te) jonge tegenstanders ook een belangrijke reden om de voetbalschoenen aan de wilgen hangen. Om dit te voorkomen biedt Smitshoek de mogelijkheid om deel te nemen aan het 7×7 35/45+ voetbal. Hierbij staat niet het presteren centraal, maar wel het op een recreatieve manier een potje te voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. Één keer in de 14 dagen wordt er een wedstrijd gespeeld op een half veld.

De vereniging Smitshoek beschikt aan de Smitshoeksebaan 25 te Barendrecht over een modern sportcomplex met zeven wedstrijdvelden (waarvan drie kunstgrasvelden) en een kunstgras boardingveld voor de kleinste jeugd. Het hoofdveld is natuurgras. Naast een ruime kantine en een fraaie bestuurs-/businessclub ruimte op de eerste verdieping, beschikt de club over 24 kleedkamers en een tribune welke plaats biedt aan 250 toeschouwers.

Zijn jullie met een volledig team of willen jullie meer informatie. Laat het ons dan weten.
Aanmeldingen kunnen lopen via Marcel van Noord (Coördinator 35+ competitie VV Smitshoek).
Marcel van Noord 06-10154095 mvnoord@4ps.nl
Ton Habermehl van VV Smitshoek (ton.habermehl@vvsmitshoek.nl)