Sound Department 27 maart; DJ FERREZ in de mix

Zaterdag 27 maart is DJ FERREZ te horen in Sound Department van 20:00 tot 22:00 uur. Vanwege de Corona maatregelen zijn er geen live DJ’s in Sound Department, DJ Savio zal dan ook niet live vanuit de studio draaien. Hij heeft speciaal voor Exxact een mix gemaakt, deze is te horen zaterdag avond.

Ferry Timmermans ookwel FERREZ zette al op zeer jonge leeftijd zijn eerste stappen in de muziek. Zijn ritme en gevoel voor muziek zorgden ervoor dat hij volledige nummers op het orgel speelde. Voor school musicals speelde hij piano en accordeon uit zijn hoofd en niet door noten te lezen.

In de puberteit nam hij onder invloed van Ben Liebrand elke avond muziekbanden op.
Op 15-jarige leeftijd (1988) waren FERREZ en zijn vrienden de oprichters van “Smash ’88”, een kans die de kerk bood. Ferry werd daar dj en de soos was een hit voor alle tieners in de buurt.

In de jaren 90 trad hij op in een kleine discotheek in zijn woonplaats en in de weekenden speelde hij ook bij de drie snoeken. 4 dagen per week mixte hij vinylplaten en liet hij het publiek dansen.

Een paar jaar lang deed zijn professionele carrière, het maken van clubontwerpen als dj-booths voor de hipste clubs en de grote namen in de muziek, zijn muzikale ambities naar de achtergrond verdwijnen.

In 2018 besloot hij dat het tijd was om weer zijn eigen muziek te gaan componeren en zo zijn droom waar te maken. Het werd de reden dat hij zijn debuut maakte met de remix van Fleetwood-mac / dreams wat resulteerde in zijn doorbraak in de muziek. ​

En hij leeft nog steeds die droom …

DJ FERREZ