Sound Department zaterdag 22 mei DJ Mooda

Sound Department

Zaterdag 15 mei is Sound Department weer live! Aankomende zaterdag draait er weer een DJ live vanuit de studio. Deze week zal het DJ Mooda zijn.

Het duurde even voordat de Amsterdamse DJ Mooda begreep dat haar passie op de dansvloer eigenlijk een passie voor de decks was, maar sinds ze de CDJ s voor het eerst aanraakte is ze verslaafd. Ze begon met het spelen van smooth deep house en disco, maar de lockdown van vorig jaar betekende voor haar een afdaling naar de underground. Als DJ Mooda beweegt ze graag met diepe beats en baslijnen en beweegt ze je in de muziek met meeslepende melodieuze techno en progressieve elementen. Ze schuwt het incidentele poplied nog steeds niet, als dat nodig is om het publiek op gang te krijgen. DJ Mooda heeft op zondag regelmatig een show met TECHSTACY en zodra de zaken weer in beweging komen, organiseert ze haar eigen evenementen en verwelkomt ze je weer op de dansvloer!

 

Vanwege omstandigheden is DJ Mooda niet aanwezig in Sound Departement, in plaats daarvan zal DJ Quitexxx draaien.

DJ Quintexx is een 15-jarige dj en producer die op 12 jarige leeftijd is begonnen als dj. Hij draait graag techhouse en basshouse, maar is in staat om alle soorten muziek te draaien. Daardoor heeft hij al op diverse festivals, feesten en disco’s gedraaid. Daarnaast heeft hij op diverse evenementen gestaan zoals bij het UCI World Cup Shortrack, de Haagse Skatetôg, danceparade, de pier in Scheveningen, Duinrell, Excelsior en ADO Den Haag.

 

DJ Chantal