Speculaasverkoop bij Harmonievereniging Barendrecht

Harmonievereniging Barendrecht
Harmonievereniging Barendrecht

Zoals bij veel verenigingen kampt Harmonievereniging Barendrecht ook met oplopende kosten en helaas ook met minder inkomsten. Gelukkig is de jaarlijkse speculaasactie een fijne actie om de kosten en baten in balans te houden. Daarom doen we een beroep op de Barendrechtse inwoners om ook dit jaar weer onze vereniging te steunen door deze overheerlijke speculaas te kopen bij één van onze leden of dagelijks af te halen in het Trefpunt Dr. Kuijperstraat 4 (graag eerst even een afspraak maken met Maria Prooi 06-42412638).

De heerlijke poppen kosten € 6,00 per stuk en wegen 500 gram. Het is altijd handig om één of meer poppen in huis te hebben. Ze zijn ook leuk om cadeau te doen of mee te nemen als u op visite gaat! Voor grote bestellingen kunt u ook een mail sturen naar speculaas@harmoniebarendrecht.nl.

In het Trefpunt kunt u iedere avond langs komen. Daar zijn altijd mensen aanwezig die u die lekkere poppen kunnen leveren. En als u er toch bent, luister dan even of doe gezellig mee en kom ervaren dat Harmonievereniging Barendrecht de gezelligste muziekvereniging van Barendrecht is. Voor meer informatie, kijk op de website: www.harmoniebarendrecht.nl