Speelfabriek in De Baerne

Tante T is al helemaal klaar voor nieuwe Speelfabriek avonturen (foto Tante T)
Tante T is al helemaal klaar voor nieuwe Speelfabriek avonturen (foto Tante T)

Op zaterdag 11 september is er voor het eerst sinds lange tijd weer een voorstelling van De Speefabriek. CultuurLocaal biedt de kinderen tussen 4 en 8 jaar een middagje vermaak aan met Tante T, inmiddels voor een heleboel Barendrechtse kinderen een bekende en geliefde ster.

Drako, de huisdraak van Tante T, wil ook op vakantie! Samen met het publiek bedenkt Tante T waar hij heen kan gaan. De kinderen mogen zelfs mee op de reis van Drako! Tante T roept kinderen op om souvenirs van hun eigen vakantie mee te nemen en deze in de Speelfabriek te stoppen: “Wedden dat deze voorwerpen Drako inspireren voor een spannende reis?” Pianodocent Hans Cok voorziet alle vakantiebestemmingen van passende muziek.

De voorstelling is bestemd voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Volwassen begeleiders kunnen erbij zijn, zij krijgen een vaste zitplaats. Aanvang is om 14:00 uur en einde rond 14:45 uur. Entree is €4,00 per persoon (kind en volwassene). Reservering vooraf is verplicht en kan alleen via de website www.cultuurlocaal.nl. Het adres van De Baerne is Buitenlandse Baan 1.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven kan via de website www.cultuurlocaal.nl.