Sport en muziek in Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Willem Booij
In dit uur is raadslid Willem Booij (EVB) te gast. Met hem gaat Jos de sport in Barendrecht doornemen. Verder wordt er gesproken over goede wijnen. Willem is ook muziekliefhebber en kenner, dus wordt ook zijn muziek gedraaid. Kortom een interessant uurtje.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Dennis Smit
Barendrechter Dennis Smit bracht in 2016 zijn debuut album “Vanuit de eenzame nacht” uit. Op deze cd staat o.a. het nummer Mijn Dorp Barendrecht. Het zingen staat inmiddels op een laag pitje. Ook Dennis is tegenwoordig radiomaker. Hij is wekelijks op woensdagavond te horen met goede muziek bij de ATOS in Zwijndrecht. In dit uur zal Dennis zijn eigen favoriete top 8 bekend maken, maar ook zijn 3 guilty pleasures. Enne… wie weet krijgt Jos het voor elkaar dat hij ook nog gaat zingen!

De techniek van het programma Podium Vis is deze aflevering in handen van Luuk van Kwawegen.

Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.