Sportcafé en meer in Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Sportcafé met CVV Spirit dames 1
Bij cvv Sprit dames 1 is de afgelopen weken op sportief gebied veel gebeurd.  Een trainerswissel en nieuwe (jeugdige) aanwinsten. Daarom ontvangt Jos  de speelsters Niki Joosten en Danielle den Boer, alsmede de nieuwe trainer (Freek Hengstmengel ) in de studio. Uiteraard wordt ook hun favoriete muziek gedraaid en het actuele sportnieuws doorgenomen.

Tussen 21.00 en 22.00 uur…
Voor dinsdag 12 augustus had Jos “zomaar” een Barendrechter uitgenodigd. Helaas kon dat toen niet doorgaan. Daarom wordt vanavond onder het motto: een onbekende bekende of een bekende onbekende bekend maken, alsnog Richard Nijveen voorgesteld.

Jos heeft Richard ontmoet tijdens de uitzending van 26 februari toen de jonge DJ’s van Cultuur Locaal Barendrecht een live optreden verzorgden. De zoon van zijn beste vriend was een van hen. Richard vertelde toen dat hij ook veel “draait”. Vanavond wordt zijn favoriete muzikale top 10 gedraaid.

 

De techniek is deze keer in handen van Luuk van Kwawegen

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.