Sportcafé is weer terug!

Sportcafé

Het programma Sportcafé – het enige café waar aandacht wordt geschonken- is weer terug op Exxact Barendrecht.

Sportcafé

Vanaf morgen avond (7 januari ) opent Jos Vis weer de deuren van zijn Sportcafé. Elke donderdag ontvangt hij tussen 19 en 20 uur gasten uit de sportwereld van Barendrecht. Men hen praat hij over datgene wat ze in de regio op het gebied van sport doen en betekenen. Uiteraard zullen ook algemene sportonderwerpen worden besproken.

Als gast ontvang hij Parastu Zahib, voorzitter van Gymnastiekvereniging Barendrecht. Op 13 juli 2020 werd zij tijdens een spannende BALV (Bijzonder Algemene Ledenvergadering) gekozen samen met Hilde van Esch (secretaris) en Anja Louwe (algemeen bestuurslid). Met dit nieuwe bestuur is voortvarend aan de slag gegaan. Hoe voortvarend en welke doelstellingen het nieuwe bestuur heeft, komt ze vanavond allemaal vertellen. Verder zal Hilde (telefonisch) ook aanschuiven. De techniek is in handen van Hans van Hengel.

14 januari is Beb van der Heiden te gast.

De “live” uitzendingen van Sportcafé zijn iedere donderdag tussen 19.00 en 20.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl