Sportcomplexx: Barendrecht tegen de hekkensluiter, Heerjansdam wil wat rechtzetten

BVV Barendrecht

Iedere vrijdag brengt Exxact een voorbeschouwing van de lokale voetbalwedstrijden die gespeeld gaan worden bij BVV Barendrecht, VV Heerjansdam en VV Smitshoek.

BVV Barendrecht
BVV Barendrecht staat zaterdag voor een belangrijke uitwedstrijd. Hekkensluiter VVSB is dan de tegenstander van de rood/witten.

Barendrecht kijkt terug op een rumoerige week, waarin het afscheid nam van trainer Albert van der Dussen. Dat besluit volgde op een reeks van vier nederlagen op rij die de rood/witten moesten incasseren. Op 3 november pakte Barendrecht voor het laatst een punt tegen FC Lienden (1-1), de laatste zege dateert zelfs van twee weken eerder bij Jong Vitesse (1-0). De degradatiezorgen bij VVSB zijn zo mogelijk nog groter dan bij Barendrecht. De zondagploeg uit Noordwijkerhout won dit seizoen pas één keer (Scheveningen, 2-0). Die enige overwinning volgde op een trainerswissel die bij de bollenploeg werd doorgevoerd. Zowel Barendrecht als VVSB is er zaterdag dus veel aan gelegen om met een overwinning de winterstop in te gaan.

De wedstrijd start om 15.30 uur.

VV Heerjansdam
Heerjansdam zal richting Brabant vertrekken voor een uitwedstrijd tegen VV Almkerk. Almkerk is een gelijkwaardige tegenstander. Ze hebben 16 punten weten te bemachtigen in de eerste seizoenshelft en staat daarmee op de 5e plaats. Heerjansdam staat een plaats daarboven met een voorsprong van vier punten. Heerjansdam wil wat rechtzetten na het harde verlies van afgelopen weekend en is dus gebrand op een overwinning.

De wedstrijd start om 14.15 uur.

VV Smitshoek
In de laatste competitieronde voor de winterstop gaat Smitshoek naar Brabant. Op sportpark De Hanen Weide in Veen is Achilles Veen de tegenstander. De gastheren uit Veen staan op de 11e plaats met 18 punten in de brede middenmoot. Smitshoek zal dus alle zeilen moeten bijzetten om met een goed resultaat terug te keren naar Barendrecht. Het team van Richard Middelkoop zit in een goede flow en won vorige week enigszins gelukkig met 0-1 van SV DFS uit Opheusden. De Smitshoekers nemen een knappe 6e positie in en staan in de 2e periode 2 punten achter de koplopers Volendam en De Jodan Boys. Beide teams zullen gebrand zijn op een goed resultaat.

De wedstrijd start om 14.30 uur.

 

(Bronnen: VV Smitshoek, BVV Barendrecht, VV Heerjansdam)


Sportcomplexx

Sportcomplexx is het meest complete radioprogramma over sport in Barendrecht en omgeving. De presentatoren Jordy Fonhof en Remi van Trigt brengen het belangrijkste sportnieuws, live-verslag vanaf de velden en draaien de lekkerste hits. Sportcomplexx hoor je iedere zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.