Sportcomplexx: Barendrecht thuis, Smitshoek uit

BVV tribune
BVV tribune

Iedere vrijdag brengt Exxact een voorbeschouwing van de lokale voetbalwedstrijden die gespeeld gaan worden bij BVV Barendrecht, VV Heerjansdam en VV Smitshoek.

BVV Barendrecht
BVV Barendrecht neemt het zaterdag in de achtste speelronde van de Tweede Divisie op tegen GVVV. Het eigen sportpark De Bongerd is zaterdag het decor van de ontmoeting met de ploeg uit Veenendaal.

Over de afgelopen seizoenen bewaart Barendrecht goede herinneringen aan de duels met GVVV: waar tot drie jaar geleden nog nooit van GVVV was gewonnen, eindigden vijf van de zes laatste wedstrijden in een zege voor BVV. Vorig jaar nog wonnen ze beide ontmoetingen met GVVV. Die statistiek moet Barendrecht vertrouwen geven om ook zaterdag de punten in eigen huis te houden.

De wedstrijd, onder leiding van Mr. R. Gansner, start om 14.30 uur.

 

VV Heerjansdam
VV Heerjansdam gaat dit weekend geen wedstrijd spelen. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 20 oktober om 14.30 uur in en tegen Geinoord Nieuwegein.

 

VV Smitshoek
Het team van Smitshoek zal aankomende zaterdag moeten afreizen naar Den bosch, waar ze moeten spelen tegen jong FC Den Bosch. Of ze morgen de volle drie punten mee naar huis nemen kunt u beluisteren op Sportcomplexx.
De wedstrijd, onder leiding van Mr. Victor Ris, start om 18.00 uur.

 


Sportcomplexx

Sportcomplexx is het meest complete radioprogramma over sport in Barendrecht en omgeving. De presentatoren Jordy Fonhof en Remi van Trigt brengen het belangrijkste sportnieuws, live-verslag vanaf de velden en draaien de lekkerste hits. Sportcomplexx hoor je iedere zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.