Sportcomplexx: BVV naar Hardenberg, Smitshoek thuis en Heerjansdam uit

Sport

Iedere vrijdag brengt Exxact een voorbeschouwing van de lokale voetbalwedstrijden die gespeeld gaan worden bij BVV Barendrecht, VV Heerjansdam en VV Smitshoek.

BVV Barendrecht
BVV Barendrecht heeft zaterdag een flinke reis voor de boeg. Ze gaan op bezoek bij HHC Hardenberg.

Barendrecht treft de nummer zeven van de ranglijst, waarmee HHC een stabiele subtopper zijn in de Tweede Divisie. Voor Barendrecht is de realiteit dat het, na een sterk vorig seizoen, de zeilen bij moet zetten om de degradatiezone te ontlopen. Ze staan nog net aan de goede kant van de streep en hebben mede door de zeges op VVSB (3-1, vlak voor de winterstop) en Jong Almere City (1-0, afgelopen zaterdag) een klein beetje lucht, maar ook de concurrenten pakten in het afgelopen weekend punten. Trainer Jack van den Berg is na zijn rentree op sportpark De Bongerd dus nog ongeslagen, maar in HHC Hardenberg treft hij zaterdag een geduchte tegenstander waar de rood/witten maar zelden met een overwinning vertrokken. In het seizoen 2012/2013 was dat voor het laatst, toen Barendrecht met 2-1 won op De Boshoek. Jack van den Berg zat toen ook op de bank bij de rood/witten.

De wedstrijd start om 14.30 uur.

VV Heerjansdam
De eerste competitiewedstrijd van VV Heerjansdam zal uit gespeeld worden tegen SVL uit Langbroek. Het zal een belangrijke wedstrijd worden. Heerjansdam staat op dit moment op een prima gedeelde derde plek op de ranglijst met 23 punten samen met VV Nieuw Lekkerland. SVL staat met 16 punten op een lage 9e plek.

De wedstrijd start om 14.30 uur.

VV Smitshoek
De eerste thuiswedstrijd van dit net begonnen jaar speelt Smitshoek tegen De Jodan Boys uit Gouda. De wedstrijd half september jl. in Gouda werd terecht verloren met 4-0. Smitshoek speelde een kansloze wedstrijd, ook nog een bepaalde tijd met 10 man, daar Thijs Oomsen met rood (onterecht) het veld moest verlaten.

Qua stand ontlopen beide teams elkaar niet veel. Smitshoek staat op een uitstekende 7e plaats met een mooie 24 punten uit 15 wedstrijden. Een knappe prestatie van de ploeg van trainer Richard Middelkoop. De Jodan Boys staat hier net onder. We zien deze club terug op een 9e plaats met 2 punten minder dan Smitshoek.

Het belooft a.s. zaterdag dus een spannende wedstrijd te worden.

De wedstrijd start om 14.30 uur.

 

Bron: BVV Barendrecht


Sportcomplexx

Sportcomplexx is het meest complete radioprogramma over sport in Barendrecht en omgeving. Presentator Remi van Trigt brengen het belangrijkste sportnieuws, live-verslag vanaf de velden en draaien de lekkerste hits. De techniek is in handen van Frits Schoenmaker. Sportcomplexx hoor je iedere zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.