Sportieve uitdaging voor bedrijven in Barendrecht en omgeving

Inschrijving geopend
Inschrijving geopend

Voor de 2e editie van de Hotel Ridderkerk Halve Marathon Barendrecht worden bedrijven uit Barendrecht en de regio dit jaar uitgedaagd om zich in te schrijven voor de Lincks Personal Recruitment Business Run.

Op zaterdag 15 oktober kunnen bedrijventeams meedoen aan de 5 kilometer dwars door de mooie natuur van de Zuidpolder. Start en finish is bij recreatieboerderij De Kleine Duiker. Deelnemende bedrijven worden voor- en na de wedstrijd ontvangen bij Blok0180 van Stichting Kijk op Welzijn en in de aangrenzende sporthal.

Op zondag 16 oktober kunnen teams meedoen aan de 10 kilometer en de halve marathon. Zij zijn dan te gast bij korfbalvereniging KV Vitesse, met start en finish op de atletiekbaan van C.A.V. Energie. De routes lopen door het centrum, de Zuidpolder, langs de Oude Maas en weer terug via de bebouwde kom.

Bedrijven mogen naast hun eigen medewerkers eventueel ook zakelijke relaties uitnodigen om een team (3 tot 5 personen) compleet te maken. Alle deelnemers ontvangen een schitterende medaille en het snelste team op iedere afstand een prachtige wisselbeker.

Een deel van het inschrijfgeld van de bedrijventeams gaat naar Spieren voor Spieren, het goede doel voor de editie van 2022.

Meer informatie is te vinden op de website van het evenement via www.halvemarathonbarendrecht.nl/businessrun/. Er is op beide dagen ruimte voor maximaal 50 business teams (meerdere teams per bedrijf mogelijk). De organisatie raadt bedrijven dan ook aan om bij interesse snel in te schrijven, los van de exacte invulling van de teams.