Sportkampioenen in Podium Vis

Presentator Jos Vis (2017)
Presentator Jos Vis (2017)

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur:
is de ZPB DG 1 te gast bij Jos. Dit team werd op 2 juni 2019 onder leiding van coach Jakline de Bruijn en ass.coach Sylvia Wallegie  Nederlands Kampioen Waterpolo onder de 13 jaar.

Jos praat met de kampioenen over het geweldige seizoen. Ze komen allemaal aan het woord en ook hun muziek wordt gedraaid. Feestelijke uitzending dus.

Tussen 21.00 en 22.00 uur:
ontvangt Jos de heren van HCB 1. Deze ploeg wist onder leiding van coach Jurgen Kwinkelenberg en assistent Sebastiaan de Geest te promoveren naar de eerste klasse.

Bovendien werd deze ploeg uitgeroepen tot Sportploeg 2018 van de Gemeente Barendrecht.

Tijdens het sportgala van Barendrecht werd dat bekend gemaakt. Die avond werd echter niet (net zoals vorig jaar) de daarbij behorende trofee uitgereikt. Dat komt wethouder Nico Bults vanavond alsnog in dit uur doen.

 

De techniek van het programma is in handen van Sebastiaan van Mill

 

De “live”uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)