St. Present en TOP 2000 kerkdienst in ‘Barendrechters in actie’

Top 2000 dienst 2017 in Hart voor Barendrecht

 

Top 2000 dienst 2017 in Hart voor Barendrecht

Op dinsdag 11 december zijn Petra Teunissen en Pia van Dalen van Stichting Present Barendrecht en ds. Henk-Jan Ketelaar en Len van Rietschoten van de organisatie van de TOP2000 kerkdienst en Fusion & Friends bandleden bassist Nico Laban en zangeressen Kim Beekman en Stephanie van der Arend te gast bij ‘Barendrechters in actie’.

Van dinsdag 11 december tot en met zaterdag 15 december besteedt Exxact aandacht aan de actieweek ‘Barendrechters in actie’. Elke avond in deze actieweek maakt Exxact Barendrecht tussen 19.00 en 20.00 uur live uitzendingen vanaf de Cascade in Het Kruispunt, waarbij organisaties aan het woord komen die in de actie participeren. Tijdens deze actieweek worden kerstpakketten voor minima-gezinnen in Barendrecht gemaakt. Iedereen kan in Het Kruispunt producten komen inleveren voor deze kerstpakketten. In de uitzending van 11 december vertellen de medewerkers van st. Present over de actie en de rol van St. Present hierin.

Tevens vertellen de medewerkers van de TOP 2000 kerkdienst over de invulling van deze dienst die op zondagavond 30 december in de Dorpskerk gehouden wordt. Voorganger tijdens de TOP 2000 dienst is Ds. Henk-Jan Ketelaar en muzikale medewerking wordt verleend door de liveband Fusion & Friends. Het thema is ‘Heal the World’. De bandleden geven in deze radio-uitzending een paar live voorproefjes vanaf de Cascade in Het Kruispunt.

 


Hart voor Barendrecht

Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het naluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie de website.