Start4Energie succesvol afgerond

START4ENERGIE 5 km
START4ENERGIE 5 km

5 kilometer hardlopen? Start4Energie is de ideale basis.

Op 14 mei 2022 rondden de atleten van het populaire Start4Energie in de Zuidpolder hun cursus af met een 5 kilometerloop; alle atleten legden met succes de 5.000 meter af. Na afloop was er voor elke finisher een certificaat en de felicitaties van de trainers. Start4Energie is een initiatief van atletiekvereniging C.A.V. Energie in Barendrecht.

Geschikt voor starters van alle leeftijden.

Uithoudingsvermogen, lees de 5 kilometer uitlopen, is bij Start4Energie belangrijker dan snelheid. Dat maakt deze leuke cursus geschikt voor een heel diverse groep starters van alle leeftijden. In 14 weken traint de groep van 0 naar 5 kilometer. Start4Energie traint 2 x per week (zaterdagochtend en woensdagavond) in groepsverband onder leiding van trainers; daarnaast trainen de deelnemers 1 x per week zelfstandig volgens een schema. C.A.V. Energie heeft al jaren ervaring met dit Start4Energie programma waarbij gezonde volwassenen op een verantwoorde en gezellige manier beginnen met hardlopen. Door het beproefde trainingsschema en de ervaren trainers wordt de hardloopsport voor veel mensen bereikbaar.

Schrijf je in voor de volgende cursus.

Wil je ook met zoveel plezier de 5 kilometer kunnen hardlopen? En meteen van je vakantiekilo’s af? Op 3 september 2022 begint de volgende Start4Energie cursus. Schrijf je nu alvast in via de website https://www.cavenergie.nl/