Startactiviteiten kerken in Hart voor Barendrecht


Hart voor Barendrecht
Logo Hart voor Barendrecht

Op dinsdag 3 september besteedt Hart voor Barendrecht aandacht aan de diensten of activiteiten waarmee kerken in Barendrecht het startsignaal geven aan het nieuwe activiteiten seizoen.

Tijdens de zomervakantie gaan kerkdiensten wel door, maar veel andere activiteiten hebben een zomerstop. Nieuwe activiteitenprogramma’s worden in de kerken gepresenteerd en de onderlinge ontmoeting is een belangrijk onderdeel tijdens de startactiviteiten.

In deze radio uitzending o.a. aandacht voor de startzondag van de Augustinusparochie, Bethelkerk, Dorpskerk en Carnisse Haven, welke op zondag 8 september gehouden wordt in de Bethelkerk.

 


Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Zij is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via internet op www.exxact.nl. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het nabeluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie: www.hartvoorbarendrecht.nl