Stemperiode Rabobank Clubkas Campagne bijna gesloten

De Rabobank Clubkas Campagne is nog in volle gang. Vanaf 28 maart jl. hebben ruim 11.000 particuliere leden van de Rabobank hun persoonlijke stemcode in de brievenbus ontvangen. Zij kunnen daarmee stemmen op clubs uit Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam die zich hebben aangemeld voor deelname aan de Clubkas Campagne. ‘Met het uitbrengen van hun stemmen beslissen onze leden samen welke clubs volgens hen een financieel steuntje in de rug verdienen. En er valt genoeg te kiezen, want maar liefst 73 clubs hebben zich aangemeld voor deelname.’ aldus Jos van ’t Noordende, communicatiemedewerker bij de Rabobank en projectleider van de Rabobank Clubkas Campagne.

Veel leden hebben al enthousiast gestemd op hun favoriete clubs; al op de eerste dag dat de stemperiode open stond werden direct 2000 stemmen uitgebracht. Leden van de Rabobank mogen 5 stemmen verdelen over alle deelnemende clubs, waarbij maximaal 2 stemmen aan dezelfde club gegeven mogen worden. Je kunt als lid dus 2 stemmen aan de club geven waar je zelf actief bent en de overige stemmen kun je verdelen over andere stichtingen en verenigingen. Ook zij kunnen die stemmen goed gebruiken want elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage is die de club krijgt. In totaal stelt de Rabobank € 50.000,- beschikbaar!

‘Wat we zien is dat veel leden niet alle 5 stemmen uitbrengen. Zo gaan dus stemmen verloren en dat is jammer. Dit neemt natuurlijk niet weg dat er evengoed wèl enthousiast gestemd wordt, want zo’n 2.000 leden brachten samen al bijna 9.000 stemmen uit. En….alle clubs hebben in ieder geval al stemmen gekregen. Er zijn geen clubs waarop niet gestemd is. Meedoen is in dat opzicht dus altijd waardevol geweest. Al was het maar om je club op de kaart te zetten.’ zo vervolgt Jos van ’t Noordende.

Er kan nog tot en met a.s. dinsdag (11 april) gestemd worden. Ook als leden bijvoorbeeld nu pas 2 stemmen hebben uitgebracht kunnen zij, met dezelfde inlogcode, ook de resterende 3 stemmen nog uitbrengen. Indien leden onverhoopt hun stemcode kwijt zijn, dan kunnen zij contact opnemen met de Rabobank. Wacht daarmee niet te lang, want de mogelijkheid om te stemmen staat nog maar een paar dagen open! Overigens kunnen alleen leden van de Rabobank stemmen. U kunt alleen lid zijn van de Rabobank als u daar ook klant bent. Bent u geen klant, dan kunt u ook geen lid zijn en dan is stemmen helaas niet mogelijk. Op 20 april a.s. maakt de Rabobank tijdens de feestelijke finale-avond bekend welke bedragen alle clubs verdiend hebben. Alle deelnemende clubs hebben voor deze avond een uitnodiging ontvangen. Aanmelden is noodzakelijk dus doet uw club mee aan de Clubkas Campagne, meld de club dan nog wel aan voor de finale-avond. In de week na 20 april zal de uitslag van de Clubkas Campagne gepubliceerd worden op de website van de Rabobank.

Meer informatie: www.rabobank.nl/rmij