Steun Exxact | Rabo ClubSupport

Krijgen wij jouw stem?

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen/stichtingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven zij als coöperatieve bank ieder jaar een deel van hun winst terug aan de verenigingen/stichtingen.

Exxact Barendrecht is al meer dan 30 jaar actief in Barendrecht. Zij probeert met haar media-omroep de bevolking van Barendrecht, maar ook steeds meer daarbuiten, te informeren in de breedste zin. Met een uitgebreid aanbod wekelijkse informatieve programma’s luister en kijk je mee . We zijn echter ook te vinden op diverse andere bekende media. Met de gratis Exxact-App kun je ons overal volgen terug luisteren of meekijken bij diverse programma’s. Wekelijks verschijnt een interessante podcast die te beluisteren is via de app en de bekende streamingplatformen.

Krijgen wij jouw stem?

Stemmen is mogelijk voor leden van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden. Iedere stem is geld waard! Vorig jaar hebben wij ook meegedaan met de ClubSupport actie. Van deze opbrengst hebben wij nieuwe polo’s aangeschaft welke medewerkers kunnen gebruiken tijdens locatieuitzendingen of verslag. De nieuwe polo’s waren onder andere al te bewonderen tijdens Picknick in ’t Park

Dit is de link naar de stempagina: https://www.rabo-clubsupport.nl/ijsselmonde-drechtsteden/stemmen

Als je dan toch je stem uitbrengt op Exxact Barendrecht 🙂 …. bekijk dan ook even de andere Barendrechtse clubs die meedoen, zoals:

Cultuur/Zang/Muziek:
Harmonievereniging Barendrecht
Toneelvereniging Barendrecht
de Verenigde Zangers

Natuur & Milieu:
Recreatie-boerderij De Kleine Duiker

Samenleving:
Altijd Feest
Barendrechtse Uitdaging
Exxact Barendrecht
Oranjespeeltuin
SamenOpPad
Stichting PiPa
Stichting Present Barendrecht
UnieK Barendrecht
Voedselbank

Scouting:
Scouting Beelaerts van Blokland
Scouting Fridtjof Nansen Groep 12

Senioren:
BVC

Sport/Gymnastiek/Voetbal/Korfbal:
Basketballvereniging CBV Binnenland
C.A.V Energie
G.V.B.
Kv Vitesse
Portland Poema’s
Transvalia ZW
vv Smitshoek
WV Barrhopoort
ZPB H&L Productions

Zorg:
De Zonnebloem Afd. Barendrecht
Hospice de Reiziger

Overig:
Dance Barendrecht
Kookclub Barendrecht