Stille week in Hart voor Barendrecht

Hart voor Barendrecht

Op dinsdag 30 maart is Joseph Matheka Munyasya, voorganger van WaterPortW4C, te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. We leven in de 40 dagentijd, 6 weken vóór Pasen en de laatste week wordt Stille Week genoemd. In die week worden er in de kerken normaal heel wat activiteiten georganiseerd.

Door corona worden ook dit jaar geen kerkdiensten meer gehouden met publiek. Kerkdiensten verlopen al een jaar via internet, met een kleine groep in de kerk die de diensten voorbereidt.

In een tijd met de nodige beperkingen gaan we met Joseph Matheka Munyasya in gesprek over zijn ervaringen in deze maand en op weg naar Pasen. Hoe kijkt hij vooruit naar Pasen? Hoe gaat hij om met de zorgen van zichzelf en die ander? Wat drijft hem en wat leren wij van het leven met zo weinig fysieke contactmogelijkheden? Wat betekent het gebed juist in deze tijd?

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Exxact Barendrecht is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via internet op www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl.

Voorganger Joseph Matheka Munyasya en zijn vrouw