Talenten geven concert in De Baerne

Cultuur Lokaal Barendrecht
Zara Gouw zingt op haar 18e verjaardag tijdens Talent Concertant in De Baerne (foto Marinka Stam)

Op donderdag 17 november was het bij CultuurLocaal in De Baerne Talent Concertant. Op deze uitvoeringen komen de meer getalenteerde leerlingen aan bod om te laten horen wat ze kunnen. Het werd een bijzondere avond met muziek op hoog niveau. Met ongeveer 65 bezoekers was de sfeer prima. Het programma was heel divers. Er werden popliedjes gezongen, zoals Set fire tot he rain van Adèle en Irreplaceable van Beyoncé, maar ook was deel 1 van Mozart’s 3e Hoorncocnert te horen. Met het thema van Schindler’s :List en Gabriël’s Oboe van Ennio Morricone was ook de filmmuziek goed vertegenwoordigd.

Bijzonder was dat verschillende leerlingen elkaar wisten te vinden om samen een stuk te spelen op dwarsfluit en gitaar of samen te zingen. Maar ook solo wisten de optredende leerlingen het publiek ieder op eigen wijze en in eigen stijl te boeien..Het geluid werd als altijd uitstekend verzorgd door Ruben Gouman en de LoCom zorgde voor een hapje en drankje in de pauze.Tijdens de avond was ook fotoclub De Zelfontspanners met zes mensen aanwezig om de optredens te fotograferen. Het resultaat hiervan zal worden gebruikt om de wanden van De Baerne op te luisteren met mooie actiefoto’s van de leerlingen.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven kan via de website www.cultuurlocaal.nl.