Terugblik Exxact Jongerencafé over jonge ondernemers 

Deelnemers Exxact Jongerencafé met en over jonge ondernemers
Deelnemers Exxact Jongerencafé met en over jonge ondernemers

BARENDRECHT – Woensdagavond 30 oktober waren jonge ondernemers te gast in een uitzending van het Exxact Jongerencafé.

Ben Woldring vertelde over hoe hij als 13-jarige een website startte en hoe dit uitgroeide tot de Bencom Group. Albert en Ronald den Braven vertelden over hoe ze hun familiebedrijf BelNed hebben overgenomen en welke ontwikkeling ze daarin hebben meegemaakt. Job Hoogenboom was als jongetje al bezig met het verhandelen van onder andere caps, wat uitgroeide tot zijn nieuwe startup Hooperz Nation. Ricardo Grashuis, Sijbrand Groenendijk en Valentijn Westerink wonnen dit jaar Barendrechts Beste met hun idee voor meer activiteiten voor jongeren in Barendrecht en zijn daarmee de oprichters van Stichting Petition.

Videoregistratie
Mede door een match van de Barendrechtse Uitdaging zijn er ook video opnames gemaakt door Jongens van Nipkow. Deze is hier beschikbaar. De radiouitzending is terug te luisteren via Exxact Jongerencafé of luister hier de uitzending terug:

Via Spotify: Deel 1 en Deel 2
Via Apple Podcast: Deel 1 en Deel 2

Het Exxact Jongerencafé is elke vierde woensdag van de maand tussen 19 en 21 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo Digitaal (kanaal 329 of 36), TuneIn en livestream van Exxact Barendrecht. Het programma is te volgen via Instagram en Facebook op @exxactjongerencafe