Theater het Kruispunt op 15 juli online met de eerste helft van seizoen 2020-2021

Theater Het Kruispunt in Barendrecht
Theater Het Kruispunt in Barendrecht

Goed nieuws! 
Theater het Kruispunt op 15 juli online met de eerste helft van seizoen 2020-2021. 
 
2020-2021 wordt een seizoen met voorstellingen die speciaal geproduceerd zijn voor deze unieke tijd. Veel artiesten hadden compleet andere plannen, maar hebben de afgelopen periode benut om een totaal andere invulling te geven aan hun programma’s.  

Te zien zijn o.a. Stefano Keizers, Erik van Muiswinkel, Flip Noorman, Sanne Wallis de Vries, Lucas Hamming, Marlijn Weerdenburg, Olga Zuiderhoek, Stef Bos, Dennis van Aarsen, Top2000Live, Cabarestafette, Sound of SilenceJandino Asporaat, Susan Visser en Eric Corton, Nasrdin Dchar, Viggo Waas en Peter Heerschop, Nesim el Ahmadi, Buurman en Buurman, Marcel van Roosmalen, Annick Boer, Rayen Panday, De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen, Sjaak Bral en nog veel meer.  
 
Op woensdag 15 juli, 10.00 uur staat het programma online. Op vrijdag 17 juli, 10.00 uur start de verkoop.Bestellen kan alleen via www.theaterhetkruispunt.nl of telefonisch (0180-615958). De publieksservicebalie in de hal van Het Kruispunt is tot nader orde gesloten. Omdat de regelgeving omtrent de 1,5 meter maatregel mogelijk aangepast wordt, gaan eerst de voorstellingen in september t/m december in de verkoop. In het najaar gaat de verkoop voor de maanden januari t/m juni 2021 van start. 

In de theaterzaal geldt met ingang van het nieuwe seizoen een maximum zaalcapaciteit van 133 bezoekers, zodat er voldoende afstand is tussen bezoekers. Een enorm verschil met de normale capaciteit van 500 stoelen. De capaciteit per voorstelling is daardoor beperkt. Dit is voor iedereen een nieuwe situatie. Om zoveel mogelijk gasten te bedienen wordt een groot aantal voorstellingen twee keer op een avond gespeeld. Bij voorstellingen waar dit het geval is, staan dan ook twee aanvangstijden.  

 

Nieuw: Moordmysteries in Het Kruispunt  
Een moordmysterie, dat klinkt spannend en geheimzinnig tegelijk. Sterker nog: dat is het ook! Theater het Kruispunt organiseert i.s.m. met Spruit eten & drinken komend seizoen een aantal Moordmysteries. Een soort Cluedo en Escaperoom in één, maar dan aan een tafel mét borrelhapjes. Hoe werkt het? Stel een team samen van minimaal twee en maximaal zes personen. Kom met dit team naar Het Kruispunt en probeer gezamenlijk uit te zoeken wie deze avond de dader is.  

 

Peuter-kleuterochtenden 
Ook in 2020-2021 organiseert Theater het Kruispunt Peuter-kleuterochtenden. De Peuter-kleuterochtenden vinden plaats in de vergaderruimtes op de eerst verdieping. Stuk voor stuk mooie betoverende kleine voorstellingen met altijd een gratis workshop voorafgaand aan de voorstelling. De Peuter-kleuterochtenden worden mede mogelijk gemaakt door de Vriendenclub van Theater het Kruispunt.  

 

Steun uw lokale theater  
Support uw lokale theater juist nu. Word Vriend zodat u ook in de toekomst van mooie voorstellingen en films in Theater het Kruispunt kunt genieten. Als Vriend helpt u ons mee om een nieuwe generatie de kracht van het theater te laten beleven. Uw donatie beschouwen wij als een steun in de rug en een teken dat u ons een warm hart toedraagt. Lees meer over Vrienden worden op www.theaterhetkruispunt.nl/steunons