Theater het Kruispunt winnaar Beste Uitje van Nederland 2017

Theater het Kruispunt heeft de publieksprijs voor Beste Uitje van Nederland 2017 gewonnen in de categorie musea en cultuur. Landelijk gezien heeft het theater de meeste stemmen behaald in deze categorie met een gemiddeld cijfer van maar liefst een 8,8.

Theater het Kruispunt is door het publiek beoordeeld op hygiëne, prijs-kwaliteit-verhouding, klantvriendelijkheid, parkeren/bereikbaarheid en extra services/diensten.

Irene Pronk, directeur van het theater, is trots: ,,Eind vorig jaar hebben we een bronzen award gewonnen voor Meest Gastvrije Theater van Nederland. Dat we nu nogmaals zo’n mooie publieksprijs in ontvangst mogen nemen is voor ons een bekroning op wat wij het liefste doen; theatervoorstellingen en films bieden voor iedereen. Van muziek tot cabaret en van familievoorstellingen tot toneel. En dat allemaal met een servicegerichte, persoonlijke benadering. Dank aan al onze bezoekers!”

De beste uitjes van Nederland zijn verdeeld over 8 categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar. Ook is er per categorie een landelijke winnaar. Theater het Kruispunt heeft deze landelijke prijs in de wacht gesleept door de meeste stemmen te behalen en een gemiddeld cijfer van een 8,8.

Om dit te vieren en iedereen te bedanken voor hun stem biedt Theater het Kruispunt op een geselecteerd aantal voorstellingen een leuke korting aan. Kijk op www.theaterhetkruispunt.nl/besteuitje voor alle acties.

De verkiezing is een gezamenlijk initiatief van de kranten AD, Brabants Dagblad, het ED, Tubantia, BN DeStem, de PZC, de Stentor en de Gelderlander.