Theatercollege Effectief communiceren met kinderen door Howtotalk

Opvoeden
Theatercollege Effectief communiceren met kinderen

Theatercollege Effectief communiceren met kinderen door Howtotalk. Een avond vol praktische handvatten voor een betere communicatie met je kind.

“Ik tel tot 3, en dan…” 
“Hoe vaak moet ik nou nog zeggen? Ruim die tassen nou eens op!”

“Zit je nou alweer op je mobiel?”

Iedere ouder herkent deze vragen en opmerkingen. Op woensdag 12 oktober 2022 vindt het vierde college plaats in de reeks rondom opvoeding, georganiseerd door Het Kruispunt en Centrum voor Jeugd en Gezin Barendrecht.

Howtotalk trainer Sonja Grootes geeft tijdens het theatercollege Effectief communiceren met je kind praktische handvatten voor een betere communicatie met je kind door middel van inlevingsoefeningen en praktijksituaties volgens de Howtotalk-methode.

Howtotalk is gebaseerd op een andere manier van praten met, en luisteren naar kinderen. De methode reikt praktische handvatten aan voor betere communicatie, waardoor de relatie verdiept en zowel ouders als kinderen meer zelfvertrouwen krijgen.

Tijdens het college wordt de eerste bouwsteen van de methode behandeld: omgaan met gevoelens. Dit is het fundament van de methode en een echte eyeopener. Er wordt gewerkt met inlevingsoefeningen, reflectieoefeningen en praktijkopdrachten. Zo word je bewust van jouw manier van communiceren en de effecten daarvan.

Theatercollege Effectief communiceren met kinderen door Howtotalk

Woensdag 12 oktober, 19.30 uur tot 21.30 uur – Theater het Kruispunt
Toegang gratis, maar aanmelden is verplicht
Meer informatie en reserveren van kaarten: www.hetkruispunt.nl