Theatervoorstelling ‘Mijn huis is jouw huis’ in bibliotheek Carnisselande

Mijn huis is jouw huis

Bibliotheek Carnisselande en Theater het Kruispunt hebben in samenwerking een theatervoorstelling voor kinderen geprogrammeerd in het kader van de Kinderboekenweek. Op zaterdag 21 oktober speelt in bibliotheek Carnisselande de voorstelling ‘Mijn huis is jouw huis’, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van de Kinderboekenweek 2023, gemaakt door tweevoudig Gouden Penseelwinnaar Yvonne Jagtenberg.

De moeder van Pats woonde alleen in een huisje. Als ze verliefd wordt komt er een man bij, maar dan komt ook tante Kee en daarna Berend Botje in huis! Het huis wordt steeds groter. ‘Mijn huis is jouw huis’ is een fantasierijke voorstelling vol humor over een plek krijgen én innemen op deze wereld, je ruimte delen en omgaan met veranderingen. Wat maakt je huis je thuis?

Het thema van de Kinderboekenweek 2023 is Bij mij thuis. Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis kun je heel ver boven de stad uitkijken. Bij mij thuis vieren we het Suikerfeest. Bij mij thuis wonen twee mama’s. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Bij mij thuis zijn alle deuren breed genoeg voor de rolstoel van mijn broertje. Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. We kunnen zo veel van elkaar leren!

Bibliotheek Carnisselande, Middeldijkerplein 248. Zaterdag 21 oktober, aanvang 15.00 uur
Tickets: € 5 via www.theaterhetkruispunt.nl. Leeftijd: 4+.

Mijn huis is jouw huis