Tijdens Pasen zijn twee kerkdiensten te beluisteren op Exxact Barendrecht

Kerkdiensten op Exxact Barendrecht
Kerkdiensten op Exxact Barendrecht

Op zondag 12 april zijn twee kerkdiensten te volgen via Exxact Barendrecht.

’s Morgens wordt de dienst van de Nederlands Gereformeerde Kerk uitgezonden. Gepland staat de Paasviering waarin ds. Herman Scheffer voorgaat. Dit is een dienst zonder bezoekers, maar wel te volgen via Exxact Barendrecht en de livestream op www.ngkbarendrecht.nl. In de Veertigdagentijd werd in de Maranathakerk elke zondag één van de ‘Ik-ben-woorden’ van Jezus gelezen uit het Evangelie naar Johannes. In de Paasviering staat het zevende woord centraal: ‘Ik ben de opstanding en het leven. Wie in mij gelooft, zal leven, ook wanneer hij sterft’. De dienst in de Maranathakerk begint om 9.30 uur. De uitzending bij Exxact begint om 09.00 uur en duurt tot 11.00 uur. De zendtijd rond de dienst wordt ingevuld met muziek en informatie.

Tussen 17.00 en 19.00 uur zendt Exxact een kerkdienst uit van de Immanuëlkerk. Gepland staat de middag dienst waarin ds. Mulder uit Krimpen aan de IJssel voorgaat. Deze dienst in de Immanuëkerk begint om 17.00 uur.

Het Exxact radioprogramma ‘Gevoel voor Muziek’ begint om 11.00 uur in plaats van om 10.00 uur.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.