Tip voor het weekend: rondleiding Kasteel van Rhoon op 27 februari 2022

Stichting Kasteel van Rhoon
Kasteel van Rhoon anno 1972

Tijdens een rondleiding door het Kasteel van Rhoon vertelt de gids voor welke functies de vertrekken in vervlogen tijden dienden, hoe de vroegere kasteelbewoners leefden en meer boeiende en verrassende kasteelverhalen.

De geschiedenis van het kasteel en haar bewoners, de families Van Duiveland, Bentinck en Van Hoboken, levert spannende en interessante verhalen op. De gids vertelt u die graag tijdens een rondleiding door de verschillende zalen van het kasteel, met daarin bijzondere voorwerpen en schilderijen. De rondleiding duurt ongeveer één uur.

Vanwege de thans geldende coronaregels wordt er een toegangsprijs gevraagd hiervoor, zodat de deelnemers aan de rondleiding geregistreerd staan. Er zal in verschillende groepjes gelopen worden zodat men elkaar niet in de weg loopt en voldoende afstand kan houden.

Meer informatie over de rondk[leidingen in het Kasteel van Rhoon vindt u hier https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/programma/rondleiding-kasteel-14-00-uur en ook op de website https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/geschiedenis