Toffe Peren vanaf zaterdag a.s. ook bij Radio Rijnmond

Vanaf aanstaande zaterdag, 1 april, zal het gezamenlijke radioprogramma Toffe Peren van RTV Albrandswaard en Exxact Barendrecht ook uitgezonden worden op de regionale omroep Radio Rijnmond. Het radioprogramma Toffe Peren is door beide lokale omroepen in het leven geroepen om dichter naar elkaar toe te groeien. Het programma is in januari dit jaar gestart en wordt wekelijks door diverse medewerkers van beide lokale zenders ingevuld. De inhoud varieert dan ook wekelijks.

Toffe Peren komt live vanuit de studio’s van Exxact in Het Kruispunt in Barendrecht. Het programma wordt live uitgezonden op zaterdagavond tussen 22.00 en 00.00 uur bij Exxact Barendrecht en RTV Albrandswaard. RTV Rijnmond heeft de omroepen verzocht om het programma over te nemen. Vanaf aanstaande zaterdag herhaalt RTV Rijnmond de aflevering tussen 00.00 – 02.00 uur. Het tijdstip waarop Radio Rijnmond dit uitzendt is het oude tijdstip van Wakkere Honden, wat onlangs is gestopt door bezuinigingen. Met dit initiatief zetten de drie partijen een nieuwe stap in de richting waarbij lokale en regionale omroepen intensiever samenwerken.

Exxact Barendrecht is in de regio te beluisteren via 106.4FM, app en exxact.nl. RTV Albrandswaard is te beluisteren via 107.1FM en rtvalbrandswaard.com. Radio Rijnmond is te beluisteren via 93.4FM, de app, DAB+ en via rijnmond.nl.