Uitnodiging kick-off Jongerenraad Barendrecht

Jongerenraad Barendrecht
Jongerenraad Barendrecht

Op vrijdag 27 mei 2022 om 19:00 uur zal in BLOK0180 de Kick-off plaatsvinden van de Jongerenraad Barendrecht. Tijdens deze avond is er ruimte voor jongeren en geïnteresseerden om relevante thema’s bespreekbaar te maken die van belang zijn voor jongeren in Barendrecht. Met elkaar willen wij Barendrecht leuker en leefbaarder maken door samen te zijn en verbeterpunten bespreekbaar te maken.  

De jongerenraad is een vrijwilligersinitiatief van een aantal jongeren in de gemeente Barendrecht die zich graag wilt inzetten voor het verbeteren van de gemeente voor en door de jongeren. Zij doen dit uit naam van de Jongerenraad, maar representeren hiermee de behoeften van alle jongeren uit de gemeente. Aan de hand van de Kick-off wordt er een inventarisatie gemaakt naar het aantal geïnteresseerde jongeren dat graag wil aansluiten bij de Jongerenraad. Ook wordt er gevraagd naar wat de huidige behoeften zijn en in welke actualiteiten en thema’s die in Barendrecht spelen zij geïnteresseerd in zijn. Op basis van deze behoeften worden evenementen en activiteiten georganiseerd waarbij jongeren hun stem kunnen laten horen en zo nodig hun steentje kunnen bijdragen in de aanpak van eventuele problemen. 

Jullie rol is hierbij van groot belang aangezien onze jongeren bij jullie werken, sporten, chillen of hun hard verdiende centjes uitgeven. Daarom willen wij jullie uitnodigen om langs te komen tijdens de Kick-off, zodat we met elkaar kunnen staan voor jong Barendrecht. 

We nodigen je ook van harte uit om andere Barendrechters en belanghebbende mee te nemen. We zien je daar!