Van der Valk Hotel Ridderkerk hoofdsponsor tweede editie halve marathon Barendrecht

Hotel Van der Valk Barendrecht - Hoofdsponsor tweede halve marathon Barendrecht
Hotel Van der Valk Barendrecht – Hoofdsponsor tweede halve marathon Barendrecht. V.l.n.r. Freek van der Valk, Renate van der Linde (organisatie), Marieke Hilbrands – Van der Pol en Marco Vink (organisatie)

Na een succesvolle eerste editie in 2021 is de organisatie van de Halve Marathon Barendrecht druk bezig met de voorbereidingen voor de tweede uitvoering. Het eerste succes is al binnen, want Hotel Ridderkerk, vorig jaar sponsor van de 21.1 kilometer, wordt dit jaar tevens hoofdsponsor van het evenement. ‘Het vertrouwen wat Hotel Ridderkerk in ons stelt door hoofdsponsor te worden is exact wat het evenement nodig heeft om dit jaar een volgende stap te maken.’, aldus de organisatie. Ook de lunchpakketten voor de 250 benodigde vrijwilligers worden weer met zorg samengesteld door de hoofdsponsor.
De meeste partners hebben inmiddels hun vertrouwen wederom uitgesproken en met een aantal nieuwe organisaties wordt momenteel nog gesproken. Lincks Personal Recruitment, vorig jaar sponsor van de (éénmalige) 30 kilometer, verbindt dit jaar haar naam aan de Business Run. ‘Vorig jaar waren bedrijven in de aanloop naar het evenement logischerwijs niet bezig met teambuilding. Dit jaar zien we dat dat weer op gang komt en zetten we een eerste stap naar wat een levendige bedrijvencompetitie moet worden. Wat de Verkerkloop al decennia lang doet in het voorjaar willen wij graag in het najaar realiseren in onze regio.’

De tweede editie van de Halve Marathon Barendrecht vindt dit jaar plaats op zaterdagmiddag 15 en zondag 16 oktober. Aanstaande dinsdagavond zijn eventorganisatoren Renate van der Linde en Marco Vink aanwezig in de uitzending van Podium Vis op Exxact Barendrecht om te praten over de nieuwe opzet en onderdelen van het evenement.

Kijk voor het laatste nieuws op de Facebookpagina van het evenement: https://www.facebook.com/halvemarathonbarendrecht/