Vanavond (23/09) in Sportcafé

Sportcafé
Vanavond ontvangt Jos Vis in Sportcafé – het enige café waar aandacht wordt geschonken – Rob Westland van de Modelvliegclub Europoort uit Barendrecht. De vereniging werd opgericht op 1 januari 1965. Modelvliegen is een geweldige sport en de Modelvliegclub Europoort in Barendrecht is een gezellige vereniging, waarin de leden uit Barendrecht en verre omgeving elkaar met raad en daad bijstaan bij het bouwen van een (zweef)vliegtuig, helikopter of drone en bij het leren van vliegen. Het vliegveld van de vereniging is boven op een heuvel aan de rand van het recreatiegebied Vredepolder aan de Oude Maas. Het vliegveld heet daarom “de Bult”. Kortom, een kennismaking met een sport die bij velen (nog) onbekend is.

Verder aan de telefoon Wim Nienhuis, voorzitter van ZPB. Hij is op zoek naar vrijwilligers.

De techniek is in handen van Hans van Hengel.

Volgende week 30 september is er tussen 19.00 uur en 21.00 uur weer een speciale muzikale live-uitzending vanuit de Baerne met als hoofdgast zangeres Emi Persiani.

De “live”-uitzendingen van Sportcafé zijn iedere donderdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur te horen op Exxact Barendrecht:106.4 FM in de regio, Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 36.