Vanavond (24 juni) Sportcafé op Exxact Barendrecht

Sportcafé
Sportcafé

Vanavond (24 juni 2021) ontvangt Jos Vis in Sportcafé de volgende gasten: Sven Silvis, Syb Willekens en Storm van Hoff. De gasten zijn grote waterpolo-talenten van ZPB H&L Productions. Kortgeleden waren Sven en Syb door de bondscoach van oranje geselecteerd voor het kwalificatietoernooi in Kroatië voor het EK in Portugal. Storm viel net buiten de boot, maar was wel eerste reserve. Ze hebben alledrie inmiddels gedebuteerd in het eerste herenteam. Het zijn grote talenten en dus genoeg redenen voor Jos om ze naar de studio te halen.

Aan de telefoon Erik Wijnbelt – voorzitter van TC Barrhooppoort – over de komende activiteiten bij de club. Daarnaast spreekt Jos met Marcel Boertien – bestuurslid, trainer en trainingscoördinator van CAV Energie – over para-atlete Elise van Es en over de para-atletiekwedstrijden aanstaande woensdag 30 juni op de Bongerd.

Te gast op 1 juli 2021 is Wim Vonk van BVV Barendrecht.

De “live”-uitzendingen van Sportcafé zijn iedere donderdag tussen 19.00 en 20.00 te horen op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de livestream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 36.