Vanavond (31-08) in Podium Vis

Podium Vis
Jos Vis

Iedere dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan vele interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Het thema van vanavond is: afscheid en primeur.

20.00 – 21.00 uur: Jos Wesdijk

Jos heeft vorige maand afscheid genomen van BAR Lokale Media, want hij gaat met pensioen. Hij is maar liefst 50 jaar actief geweest voor De Schakel. Presentator Jos Vis gaat met hem terugkijken naar zijn lange loopbaan. Mooie herinneringen, memorabele momenten en hoogte- en dieptepunten en komen aan de orde. Kortom, voldoende stof voor een geweldig uurtje Jos.

21.00 en 22.00 uur: Anne-Marie en Lisa Boekelman

In dit uur is de bekende Barendrechtse zangeres te gast. Net als alle artiesten heeft ook Anne-Marie de afgelopen tijd weinig kunnen optreden. Jos wil weten hoe het met haar gaar, maar hij heeft haar ook gevraagd om een mini-live concert in de studio te geven.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Ray van der Meer.

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 uur te horen op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Media box kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl