Vanavond bij Podium Vis…

Presentator Jos Vis
Presentator Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

 

Met dinsdag 12 maart 2019: 

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Doorgelicht met: Ranu Ramsoedjas en Rob Bhaggoe

In dit uur richt Jos de schijnwerper op Stichting Laxmi Barendrecht en op de komende Waterschapsverkiezingen

Stichting Laxmi is ontstaan vanuit de Hindoestaanse gemeenschap. Het doel is om aandacht te schenken aan de Hindoestaanse cultuur, voorlichting geven over welzijn en verbinden van Barendrechters uit alle culturen. In de studio komt Ranu Ramsoedjas (voorzitter van de stichting) alles over deze stichting vertellen en blikt ze nog even terug op het Divali Festival of Light van november 2018.

De Waterschapsverkiezingen 2019 worden gehouden op 20 maart 2019. In de studio is Rob Bagghoe (projectmanager / Technisch manager (IPM) bij Hoogheemraadschap van Rijnland) aanwezig om het nut van Het Waterschap uiteen te zetten.

Tussen 21.00 en 22.00 uur:  Sebastiaan van Mill, Florian Pronk en Freek Hengstmengel.

In dit uur richt Jos de schijnwerper op Exxact Jongerencafé  en cvv Spirit.

Woensdag 27 februari was de eerste uitzending van het nieuwe jongerenprogramma bij Exxact Barendrecht: “Jongerencafé”. Sebastiaan van Mill en Florian Pronk, de bedenkers en presentatoren van dit nieuwe programma, komen vertellen wat de inhoud en format van dit programma is en kijken uiteraard ook nog even terug op de eerste aflevering.

Heren 1 van cvv Spirit, uitkomend in de promotieklasse, heeft vanaf oktober 2018 een playing coach. Deze uitzonderlijke combinatie wordt gedaan door Freek Hengstmengel. Hij komt in dit uur vertellen hoe hij dit combineert.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Max Oosterwijk

De “live”uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)