Vanavond dinsdag 24 augustus in Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o.

Met vanavond dinsdag 24 augustus: Boulevard en nieuwe CD!

tussen 20.00 en 21.00 uur: Exxact Boulevard

In dit uur de derde aflevering het terugkerend onderdeel bij Podium Vis, namelijk Exxact Boulevard. Eén keer per maand neemt Jos samen met zijn dochters Saskia Kloppenburg en Renée de Ruiter, de (achterliggende) maand door. Kamperen, Wandelen, fietsen, roddels, kletspot, muziek en het laatste (show)nieuws, allemaal onderwerpen die aan de orde komen. Kortom echte boulevard dus!

tussen 21.00 en 22.00 uur: Denise Marie en Marcel Kostermet nieuwe cd “Trees”.

In dit uur heeft Jos een muzikale ontmoeting met Denise Marie en Marcel Koster uit Barendrecht. Denise Marie en Marcel zijn niet alleen met elkaar getrouwd maar vormen ook muzikaal een duo. De in Amerika geboren Denise Marie en de in Barendrecht geboren Marcel treden regelmatig op grote festivals in Nederland. Kort geleden kwam hun nieuwe cd “Trees” uit. In dit uur komen zij alles vertellen over de nummers die op hun nieuwe cd staan en die worden uiteraard ook gedraaid.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 36