Vanavond dubbele aflevering van Sportcafé

Jos Vis

Vanavond (6 mei ) tussen 18 en 20.00 uur ontvangt Jos Vis in Sportcafé – het enige café waar aandacht wordt geschonken-:

Tussen 18 en 19 uur: Lisa van den Adel en Linda Appers. Lisa is de aanvoerder van 4Consult Binnenland dames 1 en Linda de assistent-coach. Afgelopen week speelde de basketbaldames van 4 Consult Binnenland in de finale om de landstitel tegen Dozy Den Helder. Helaas werd er verloren. Geen nieuwe landstitel, maar wel 2e van Nederland. Alle reden voor Jos om met beide dames terug te blikken op het afgelopen seizoen. Aan de telefoon de coach van de dames ploeg Joost van Rangelrooy. Ook hij blikt terug.

En tussen 19 en 20 uur: Pirmin Blaak. Pirmin, trotse (mede-)bezitter van de Jos Vis Trofee, gaat als eerste keeper met het Nederlands hockey team naar het EK en de Olympische Spelen in Tokyo. 7 mei geeft hij bij de HCB een keepersclinic en speelde kortgeleden alweer zijn honderdste interland in het Nederlands team. Hoe gaat hij zich voorbereiden op Tokyo en hoe kijkt hij terug op honderd interlands? Jos gaat het hem vragen. Aan de telefoon Sanne van der Werff. Korfbalster Sanne werd vorig jaar gekozen tot sportvrouw 2019 in Barendrecht. Dit jaar werd de oud jeugdspeelster van KV Vitesse met haar vereniging PKC uit Papendrecht landskampioen bij het Zaal Korfbal.

De techniek is in handen van Hans van Hengel

13 mei  is het Hemelvaartsdag en daarom is er geen uitzending van Sportcafé.

De “live” uitzending van Sportcafé is vanavond tussen 18.00 en 20.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl