Vanavond het Sportcafé en Podium Vis Extra

Sportcafé
sportcafe

Vanavond vult presentator Jos Vis de avond op met twee uitzendingen. Van 19.00 tot 20.00 uur Sportcafé en van 20.00 tot 21.00 uur Podium Vis Extra.

Sportcafé
Vanavond ontvangt Jos Vis in Sportcafé – het enige café waar aandacht wordt geschonken-: Erik Beenen. Erik is al jaren voorzitter van de Hockey Club Barendrecht (HCB).Onder zijn leiding is de vereniging uitgegroeid tot een ruim 1100 leden tellende vereniging. in de regio. De club is ambitieus, maar kiest voor een familiare en vertrouwde sfeer als basis voor de sportbeoefening. Ook de HCB heeft last van de maatregelen van Covid-19. Hoe is het nu met de vereniging, wat hebben ze de afgelopen periode voor hun leden kunnen doen en hoe kijken ze naar de toekomst? Allemaal vragen die Jos ongetwijfeld vanavond gaat stellen. Ook wordt aan de hand van krantenknipsels het overige nieuws met Erik doorgenomen. Aan de telefoon Albert Ruijg. Albert gaat op de fiets naar Griekenland. Met die tocht verzameld hij geld in voor de Daniël den Hoedt stichting. Zijn vertrek is komende zaterdag.

Podium Vis Extra
Vanavond, direct na de uitzending van Sportcafé, gaan Hans en Jos weer heerlijke muziek draaien uit hun eigen collectie. Beiden brengen 5 Cd’s mee, die niet elke dag te horen zijn bij Exxact Barendrecht.

Kortom een (extra) lekker uurtje genieten van mooie muziek bij Exxact Barendrecht.

De techniek is in handen van Hans van Hengel

 


De “live” uitzendingen van Sportcafé zijn iedere donderdag tussen 19.00 en 20.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl