‘Shine’ en meer in het Sportcafé…

Sportcafé
sportcafe

Vanavond tussen 19.00 en 20.00 uur ontvangt Jos Vis in Sportcafé – het enige café waar aandacht wordt geschonken-: Denny Terlouw.

Denny is al jaren de voorzitter van SAVOSA. De Barendrechtse handbalvereniging staat bekend als club waar niet alleen de prestaties belangrijk zijn. Ook sfeer, plezier is belangrijk. Daarnaast organiseren zij veel activiteiten zoals Beach handbaltoernooi, jeugdkampen en Bingoavonden. Het afgelopen jaar was uiteraard ook voor SAVOSA een bijzonder jaar. Hoe bijzonder gaat Jos aan Denny vragen. Aan de telefoon Sanne van der Werff. Korfbalster Sanne werd vorig jaar gekozen tot sportvrouw 2019 in Barendrecht. Dit jaar werd de oud jeugdspeelster van KV Vitesse met haar vereniging PKC uit Papendrecht landskampioen bij het Zaal Korfbal.

Daarna, in Podium Vis Extra tussen 20 en 21 uur, is er een live optreden van de Barendrechtse zangeres Shine en muziek uit de platenkasten van technicus Hans van Hengel en presentator Jos Vis.

Shine

 


De “live” uitzendingen van Sportcafé en Podium Vis Extra is tussen 19.00 en 21.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl