Vanavond in Podium Vis

Met dinsdag 28 september: Boulevard en muziek!
Podium Vis

                                          

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o. Met dinsdag 14 september: afscheid en kennismaking.

tussen 20.00 en 21.00 uur: Wim Soeters

In dit uur is Wim Soeters te gast. Wim heeft na ruim 40 jaar afscheid genomen van Cultuur Lokaal Barendrecht. Als piano docent groeide hij uit als het gezicht van Cultuur Lokaal (daarvoor de muziekschool). Wim was ook locatiemanager en coördinator. Hij was bedenker en medeorganisator van heel veel evenementen in de Baerne. Wim gaat met pensioen. Presentator Jos Vis gaat met hem terugkijken naar 40 jaar “Soeterse klanken” in Barendrecht. Kortom een mooi uurtje “muziek”.

tussen 21.00 en 22.00 uur: Jan Valster.

In dit uur is Jan Valster te gast. Jan is voorzitter van Blues Sociëteit L’Esprit. Deze sociëteit is kortgeleden verhuisd van Rotterdam naar De Beuk in Barendrecht. Jos wil van hem uiteraard horen waarom L’Esprit naar Barendrecht is verhuisd en wat we van de samenwerking met De Beuk kunnen verwachten. Ook Nico Bravenboer komt nog (telefonisch) aan het woord. Nico, is de programmeur van L’Esprit. Maar ook bekend van zijn blues programma bij RTV Ridderkerk en als organisator van Bluezy Bluesfestival Ridderkerk.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Scott Verhage.

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht : 106.4 FM in de regio, Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 36