Vanavond in Podium Vis (29 november)

Jos Vis
Podium Vis

Iedere dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht en omgeving.

Met op dinsdag 29 november: historie en kennismaking.

tussen 20.00 en 21.00 uur: Activiteiten Vereniging Heerjansdam.

In dit uur zijn Peter Breure, Sjaak Oosthoek en Arie van Dijk van de Activiteiten Vereniging Heerjansdam te gast. Zij maken alle drie deel uit van de AVH. Vanuit hun clubhuis ’t Houten Hok worden diverse activiteiten georganiseerd. Onderdeel van de AVH is de IJsclub Heerjansdam. Deze club vierde kortgeleden haar 125-jarig jubileum. Andere onderdelen zijn onder andere toneel, kaarten en Open Water Zwemmen. Ook organiseerde men een aantal jaren onder de naam: “Heel Heerjansdam Helpt” of “Het Houtenhok Heerjansdam” een inzamelingsactie ter ondersteuning van het Glazenhuis van 3FM Serious Request. Voldoende redenen voor Jos om Peter, Sjaak en Arie naar de studio te halen en met hen te gaan graven in de historie van de AVH.

tussen 21.00 en 22.00 uur: Ton van der Sluis.

In dit uur is Ton van der Sluis te gast. Ton is onder andere TV Presentator bij Sophia TV Kinderziekenhuis Rotterdam. Verder is hij al jaren betrokken bij de Roparun als TV presentator en als verslaggever bij Roparun radio, maar in het verleden ook als sponsor en teamleider van zijn eigen Roparun-team uit Barendrecht. Bij SSS uit Klaaswaal was hij meidenvoetbaltrainer. Hoogste tijd dus om hem een podium te geven.

Techniek: Olav Meijers.

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 49.