Vanavond in Sportcafé

Sportcafé
Sportcafé

Vanavond (13 januari) ontvangt Jos Vis in Sportcafé – het enige café waar aandacht wordt geschonken-: Leon Zuijdendorp. Leon, onder meer bekend van zijn tennisschool bij TV Smitshoek,  is met zijn bedrijf Padel Barendrecht initiatiefnemer van de padelbanen in Barendrecht. De padelsport is te omschrijven als een combinatie van tennis en squash.  De (4) banen zijn een uitbreiding van de activiteiten van Verse Grond. Dit terrein is ongeveer één hectare en omvat onder meer ook een moestuin, horeca (opent deze maand) en een freerunning hal die in het voorjaar de deuren opent. Leon komt er alles over vertellen.

Verder aan de telefoon Leon van deer Wilk, voorzitter van TV Barendrecht over de samenwerking tussen zijn vereniging en Padel Barendrecht.

Techniek is in handen van Luuk van Kwawegen.

De “live” uitzendingen van Sportcafé zijn iedere donderdagtussen 19.00 en 20.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 36