Vanavond in Sportcafé

Sportcafé

Vanavond in Sportcafé op EXXACT BARENDRECHT

Vanavond (18 februari ) ontvangt Jos Vis in Sportcafé – het enige café waar aandacht wordt geschonken- Viktor Steijger. Viktor woont in Barendrecht en is portefeuillehouder Technische Zaken bij vv Heerjansdam.  Daaronder valt het jeugdbeleid, technische coördinatie selectie, technische coördinatie overige senioren/jeugd en medische staf. In het dagelijks leven is hij partner/talentenontwikkelaar/trainer/coach bij Optimaal Talent. Heeft ook al een aantal boeken op zijn naam (samen met anderen) staan. Het nieuwe boek is in de eindfase en zal binnenkort het daglicht zien. Tijd dus om Viktor het naar het Sportcafé te halen. Is zijn bestuursfunctie een verlengstuk van zijn werk?  Jos gaat het daar ongetwijfeld met hem over hebben. Verder in deze uitzending Hilde van Esch aan de telefoon over de nieuwe website van Gymnastiekvereniging Barendrecht.

In dit programma praat Jos met de gasten over datgene wat ze in de regio op het gebied van sport doen en betekenen. Uiteraard worden ook algemene sportonderwerpen besproken.

De techniek is in handen van Hans van Hengel.

25 februari is Stephanie de Callafon, bestuurder van Tennisvereniging Barendrecht (TVB) te gast.

De “live” uitzendingen van Sportcafé zijn iedere donderdag tussen 19.00 en 20.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl