Vandaag in ‘Met Van Mill door de middag

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vandaag in ‘Met Van Mill door de middag’ kijken we naar de horeca. Hoe hard wordt deze getroffen? We gaan in gesprek met ondernemer Dennis Boom (bestuurder van Koninklijke Horeca Nederland en bekend van Spruit Eten & Drinken).

Het hamsteren in de supermarkten: Hoe komen de voedselbanken nu nog aan hun produkten? Hoe gaan de vrijwilligers om met de corona-crisis? Daarvoor spreken we met Jaap Bac van de Voedselbank Barendrecht.

De weekmarkten zijn afgelast in Barendrecht. Aardappelspecialist Olof Kruijthof geeft zijn reactie.

De Nederlandse Patientenvereniging Barendrecht heeft vrijwilligers die hulp bieden aan ouderen. Een interview met Janie Kleinjan die namens de NPV ouderen bezoekt.

PVDA Barendrecht is een nieuw initiatief gestart omtrent hulp bieden en ontvangen. Een interview met Daphne Plaizier en er is natuurlijk muziek! Een interview met de band Van Bezemwijk!

Dat en veel meer hoor je donderdag in ‘Met Van Mill door de middag’ tussen 15.00 en 17.00 uur op Exxact Barendrecht! Heb jij een verzoekje of wil je iemand een hart onder de riem steken? stuur je verzoekje naar redactie@exxact.nl of bel 0180 62 11 12.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple Carplay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.