Veel muziek in Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Early Roosters
Op 24 maart 2019 werd de regionale muziekscene opgeschrikt met het overlijdensbericht van Rob Wilschut. Rob was samen met zijn zoon Timothy de oprichter van de band Early Roosters. Hij was de drummer en inspirator van de formatie. De band heeft ook een Barendrechts tintje met Henk Elderson en Rinkje Wal van Wichem.  The Early Roosters waren in de regio actief bij o.a. de Wereldhavendagen, Big Rivers Dordrecht, Zomerfeest Barendrecht en Heel Heerjansdam Helpt (Het Houten Hok).

In dit uur praat Jos met Timothy Wilschut, Henk  Elderson en Rinkje Wal van Wichem over de tijd van Early Roosters met Rob en hoe nu verder.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Kraampjes en Fire Within
Jos ontvangt in dit uur Kim van der Linden.  Zij komt alles vertellen over de Kraampjesdag  bij Theehuys Polderzicht. Dit evenement wordt zaterdag 21 september gehouden.

Verder ook een kennismaking met de Zeeuwse symfonische metal band Fire Within. Zij gaan in Los Angeles een Album (EP) opnemen met producer  Matt Starr. De band zamelde 12.000 euro via crowdfunding in. De opname vindt plaats in de 606 studio van Dave Grohl (Foo Fighters en Nirvana). Maar voordat ze naar Los Angeles vliegen geven ze eerst nog een concert in Poppodium Beuk.  Alle reden voor Jos om de formatie naar de studio te halen, voordat zij vrijdag 13 september in Barendrecht komen optreden.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill

 


De live-uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)